Menu

نوبت دهی و پذیرش

شماره های تماس جهت تعیین نوبت در مرکز مشاوره روان آوا، شعبات تهران

شعبه قلهک( شمال و شمال شرق تهران؛ قلهک- جنب مترو قلهک- مرکز مشاوره روزنه (رهیار)
02188253229-09360695153

شعبه گیشا ( غرب و شمال غرب تهران؛ گیشا- جلال آل احمد- مرکز مشاوره شیوا)

02188253229-09360695153

 

شعبه صادقیه (غرب تهران؛ ضلع شمالی ایستگاه مترو صادقیه- مرکز مشاوره فرحبخش)

02188253229-093606951530

تلفن مشاوره ای هوشمند9092301369

خدمات تخصصی ما

مشاوره ازدواج

مشاوره
پیش از ازدواج

مشاوره خانواده

درمان اختلالات روانی و رفتاری
مشاوره تحصیلی وکنکور
مشاوره شغلی

آموزش مهارت های زندگی

مشاوره کودک و نوجوان

بازی درمانی و افزایش خلاقیت در کودکان

خدمات ما در یک نگاه

مشاوره فردی و مشاوره گروهی
ارزیابی هوش
روانشناس کودک
ارزیابی شخصیت
برگزاری کارگاه های آموزشی ویژه عموم
برگزاری کارگاه های آموزشی ویژه متخصصین

آموزش والدین
همکاری با مدارس
همکاری با مهدکودک ها
انجام پروژه های تحقیقاتی

مقالات آسیب شناسی روانی

برای تقویت اعتماد به نفس خود چه کار کنم؟

چه راه هایی برای تقویت اعتماد به نفس وجود دارد؟

مرکز مشاوره 0 47650 امتیاز مطلب: 5.0

چگونه اعتماد به نفس خود را تقویت کنیم؟

آیا شما ضعف اعتماد به نفس دارید؟

آیا نداشتن اعتماد به نفس در زندگی زیان هایی را به شما متحمل کرده است؟

فکر می کنید برای اینکه اعتماد به نفس خود را تقویت کنید از کجا باید شروع کنید و به چه مهارت هایی نیاز دارید؟

در این مقاله راهکارهای عملی برای تقویت اعتماد به نفس آورده شده است که انجام این تمرین ها به طرزی شگفت انگیز می تواند اعتماد به نفس شما را تقویت نماید.

با فرزند لجبازم چه کنم؟ راه کارهایی برای مقابله با لجبازی در کودکان

راه کارهای مقابله با لجبازی در کودکان

مرکز مشاوره 0 44940 امتیاز مطلب: 4.3

با فرزند لجبازم چه کنم؟ راه کارهایی برای مقابله با لجبازی در کودکان

هنگامی که با لجبازی کودک روبه رو می شوید لازم است به 2 نکته توجه کنید:

1- آرامش خود را حفظ کنید، زیرا مهمترین الگوی تربیتی برای فرزندتان، نوع رفتار و حرکات خودتان است، اگر خودتان قادر به کنترل هیجانات تان نباشید چطور می توان از کودک این انتظار را داشت؟ بنابراین هیچ وقت کودک را مورد سرزنش، توهین و تنبیه فیزیکی قرار ندهید

راه حل های مواجهه با لجبازی:

1-   به کودک حق انتخاب بدهید.

2 - کیفیت رابطه تان را بهبود ببخشید.

3- از قصه و بازی کمک بگیرید.

4- قوانین خانوادگی تعیین کنید.

5- قاطعیت داشته باشید.

6- تا حد امکان از واژه« نه » استفاده نکنید.

7- در وضع قوانین خساست به خرج دهید.

8- الگوی مناسبی باشید.

خودشیفتگی؛ نارسیست | Narcissism

زندگی با همسر خودشیفته، نشانه ها و علائم؛ آیا شما با فردی خود شیفته زندگی می کنید؟ چگونه به خودشیفتگی فرد مورد علاقه ام پی ببرم؟

مرکز مشاوره 4 81183 امتیاز مطلب: 3.0

ویژگی های افراد خود شیفته:

 

1.شما از خانواده و دوستان خود جدا شده اید (منظور جدایی عاطفی و ارتباطی است).

2. سعی می کند شما را در برابر دیگران بی ارزش نماید.

 3.قوانین درباره شما اعمال می شود، نه او.

 4.به نظر او شما به اندازه کافی خوب به نظر نمی رسید.

5.برای مخالفت با فرد نارسیست هزینه بسیاری می پردازید.

6.آنها بسیار رقابت طلب هستند.

7.آنها از سکوت استفاده می کنند.

8.خواسته هایتان با سکوت روبرو می شوند.


فهرست نشانه های اختلال شخصیت خود شیفته (نارسیست):

 1-در مورد خود صحبت می کند و انحصار گفتگو را در دست می گیرد.

 2-هرگز در مورد شما سؤالی نمی پرسد، و اگر هم بپرسد گوش نمی دهد.

3-دستاوردها و استعدادهایش را بزرگ جلوه می دهد؛ متکبرانه و با تظاهر رفتار می کند.

4-به دنبال ستایش و تمجید مداوم است.

5-احساسات شما را نا

مشکلات زناشویی در بزرگسالان مبتلا به ADHD

بزرگسالان مبتلا به ADHD در صمیمیت، رابطه جنسی و تعاملات زناشویی خود نیز با مشکلاتی مواجه هستند. این افراد روابط کمتر رضایت بخشی را با شریک جنسی یا همسر خود گزارش می کنند و به احتمال بیشتری ممکن است در طول دوران ازدواج خود، روابط دیگری نیز داشته باشند. همچنین بزرگسالان مبتلا به ADHD بیشتر به بی ثباتی متمایلند و بیشتر احتمال دارد به خاطر مسائل جزئی رابطه شان را به هم بزنند.

مرکز مشاوره 0 63072 امتیاز مطلب: 4.2
اختلال نارسایی توجه/فزون کنشی ADHD یکی از رایجترین اختلال های عصب  روان شناختی شناخته شده در کودکان و نوجوانان است. شواهد نشان می دهد نشانه های فزون کنشی/ تکانش گری در بزرگسالی کاهش می یابد، اما نشانه های نارسایی توجه معمولاً تا دوران بزرگسالی پایدار بوده و حتی ممکن است افزایش یابد. 

فوبی اجتماعی

فوبی اجتماعی چیست؟

مرکز مشاوره 4 52080 امتیاز مطلب: 3.9
افراد مبتلا به فوبیای اجتماعی معمولا از موقعیت های که آن ها را مضطرب می کنند، فاصله می گیرند و هنگامی که نتوانند اجتناب کنند احساس نگرانی، اضطراب و دستپاچگی شدید می کنند. بعضی اوقات ممکن است به انها حمله هراس دست بدهد. در واقع فوبی اجتماعی شکل شدید و ناتوان کننده ای از خجالتی بودن است و مشکلاتی را در زندگی ایجاد می نماید. در برخی موارد مشکلات خفیف هستند مانند بیان آزادانه نظرات در کلاس، اما در برخی موارد مشکلات می توانند خیلی جدی باشند. اغلب مبتلایان به فوبی اجتماعی شدید دوستنان اندکی دارند، احساس تنهایی می کنند و برای رسیدن به اهداف تحصیلی و شغلی دچار مشکل می شوند.
RSS
123456

مشاوره ازدواج

مشاوره تحصیلی

آموزش مهارت های زندگی

توصیه هایی به مردان در رابطه با زنان

توصیه هایی به مردان در رابطه با زنان

چگونه با همسرتان رابطه بهتری داشته باشید؟

موارد بسیاری زیادی می توانند در رابطه یک زن و شوهر و خوشبختی آنها دخیل باشدو برخی از آنها بستگی به شرایط فردی دارند. اما برخی از این موارد عام و جهانشمول هستند و رعایت کردن و توجه به آنها می توانند تا حد بسیار زیادی سبب افزایش عشق و محبت همسران نسبت به یکدیگر شوند.

مواردی که مطرح شده برای هر زنی می تواند اهمیت داشته باشد و قطعاً سبب افزایش رضایت از زندگی خواهد شد:


1. او را از عشق و محبت خود خاطر جمع کنید:
عشق شما به همسرتان هرچقدر هم زیاد و استوار باشد برای بقا و شادابی هر از چند گاهی نیاز به تجدید قوا و مراقبت دارد.
اکثر زنان بعد از سال های اول ازدواج و تقریبا همه زنانی که بچه دار شده اند هر از چند گاهی با این سؤال مواجه می شوند که آیا همسرش هنوز او را دوست دارد؟ در صورت عدم دریافت پاسخ مناسب به مرور زمان رو به طلاق عاطفی خواهند آورد.
اصولا مردان تصور می کنند کار شبانه روز و تامین مایحتاج خانواده خود نشانه ای از عشق و علاقه آنان به خانواده است در حالیکه از نظر زنان این تنها نشانه مسئولیت پذیری آنان است نه عشق و علاقه
عشق یعنی در آغوش کشیدن ، بیان کلمات عاشقانه، تعریف و تمجید، رعایت حرمت و احترام

2. او را بشنوید:
زن به شنیده شدن احتیاج اساسی دارد. وقتی شگوه و گلایه می کند از شما پند و اندرز نمی خواهد، بلکه فقط نیاز دارد شنیده شود و مورد همدلی و درک قرار بگیرد و این نکته است که اغلب مردان رعایت نمی کنند و هر گونه انتقاد یا غرولند زن را سرآغاز بحث و مشاجره تلقی کرده و به جای گوش دادن به حرف های او شروع به سرزنش و ارائه راهکار می کنند.

3. ذهن زنان در هر لحظه در گذشته، حال و آینده زندگی می کند:
بر خلاف ذهن طبقه بندی شده مردان، در ذهن یک زن هیچ چیز به تنهایی بررسی نمی شود هر موضوع جدیدی همراه با پیشینه و جزئیات آن مورد بررسی قرار می گیرد. بنابراین یک موضوع بسیار کوچک می تواند ماند یک بمب او را منفجر کند. لازم است سرعت عمل خود را در تشخیص حالات روحی او بالاتر ببرید تا به طور حمایتگرانه تنش های او را کاهش دهید.

4. محاسن و زیبایی های او را تحسین کنید:
یک مرد عاقل و آگاه می توند کوچک ترین تغییر ظاهر همسرش را متوجه شود و در خصوص آن واکنش مثبت نشان دهد این تعریف و تمجید باید صادقانه و به دور از اغراق باشد و اگر هم مورد پسند شما نیست به طور مناسب مطرح شود، مثال: موهات رو رنگ کردی تنوع خوبیه ولی به نظر من موی مشکی بیشتر بهت میاد.

5. در پول در آوردن زیاده روی نکنید:
این تصور که هر چه توان خود را صرف پول در آوردن کنیم زندگی خانوادگی بهتری خواهیم داشت کاملا اشتباه است زیرا لازمه چنین موقعیتی کاهش زمان باهم بودن خواهد بود جالب است بدانید امنیت روانی برای یک زن بسیار مهمتر از امنیت اقتصادی است.

6. ارتباط جنسی در زنان بیشتر جنبه عاطفی دارد تا فیزیکی:
یک زن تا زمانی که از نظر روحی در وضعیت مناسب و مطلوبی قرار نگیرد تمایل به برقراری ارتباط جنسی نخواهد داشت.

7. تاریخ عادت ماهیانه همسرتان را یادداشت کنید:
زنان به دلیل تغییرات هورمونی مرتبط با سیکل قاعدگی از چند روز قبل دچار تغییرات و مشکلات روحی و جسمی متعددی می شوند که به آن ها تنش های قبل از قاعدگی (premenstrual tension) گفته می شود این تغییرات می تواند از 2 هفته قبل تا 4 روز بعد از قاعدگی وجود داشته باشند از جمله حالات روحی می توان به این موارد اشاره کرد: ضعف، خستگی،تحریک پذیری، تند مزاجی ، حملات گریه بی اختیاری، کاهش قدرت تمرکز،افزایش یا کاهش میل جنسی

چاپ
54987 به این مطلب امتیاز دهید:
3.0

4 نظرات مطلب "توصیه هایی به مردان در رابطه با زنان"

ناشناس

سلام ممنونم از مطالب خوبتون.ولی من فکر میکنم که ما هیچ آموزشی در زمینه زندگی زناشویی ندیدیم باور کنید در اطرافیان ما و محیط کارم هیچ یک از آقایان موارد بالا رو نمیدونند بر عکس به هم دیگه سفارش می کنند که به خانمها رو ندید اونها اعتقاد دارند زن ها پر رو شدند پس چرا زن های نسل قدیم در اطاعت شوهراشون بودند و دم بر نمی اوردند خواهشم میکنم آموزش ها رو جدی بگیرید خانواده های ایرانی دارند داغون میشند زن های امروزی مثل نسل قدیم فکر نمی کنند ولی توسط مردها درک نمیشند.مخصوصا در مناطقی مثل آذربایجان که به شدت مردسالاری رواج داره.


صبا

لطفاً توصیه هایی به زنان هم در رابطه با مردان هم داشته باشید. به هر حال زنان هم باید نکات لازم را بیاموزند در خیلی از موارد خانم ها هستند که رابطه با همسرشان برخی اصول را رعایت نمی کنند.


سعید از بم

در زندگی مشترک به خاطر اشتراک اون هر دو زوج باید در خصوص ویژگی های طرف خود مطالعه و تحقیق کنند چرا که بهترین روش برای بهره عقلانی بردن از هم شناخت هم است شناخت روحیات عادات تفکرات ما برای یک ماشین سواری ساده کلی باید ایین نامه یاد بگیریم چطور زنگی با این همه پیچ و خم و مشکلات اجتماعی اقتصادی و غیر...نیاز به یادگیری و بلد بودن نمی خواد؟


مرکز مشاوره

مثال شما کاملاً درسته همانطور که افراد برای گرفتن گواهینامه رانندگی باید دوره هایی رو بگذرونن باید برای ازدواج و همسر داری هم همینطور باشه در برخی از کشورها از جمله استرالیا اگر افراد بخواهند عقدشون بر اساس موازین کلیسا باشه دختر و پسر باید از6 ما قبل از تاریخ عقدشون اعلام کنند و در این مدت 6 ماهه باید در یک سری کلاس های آموزشی شرکت کنند. در کشور ما این مدت 1.5 ساعت هست!!! با این حال توصیه ما به عنوان مرکز مشاوره فعال در این حوزه به افراد متقاضی ازدواج این است که حتی اگر با یکی از نزدیکان خود مثل پسر عمو یا دختر عمو خواستین ازدواج کنید حتماً به مشاور ازدواج و مشاور خانواده مراجعه کنید ویادتون باشه همسر و شوهر بودن یک رفتار غریزی نیست و حتماً مهارت هست و باید آموخته شود. بنابراین مشاوره ازدواج یک ضرورت است و باید حتماً باید آن را جدی گرفت همانطور که اغلب ما به هنگام گرفتن تصمیمات مهم مالی با افراد آگاه مشورت می کنیم در زمینه مهمترین تصمیم عاطفی زندگی و انتخاب همسر هم باید مشورت و مشاوره را فراموش نکنیم. مرکز مشاوره روان آوا با کارشناسان مجرب خود در این زمینه آماده خدمات رسانی به عزیزان می باشد.

لطفا برای ارسال نظر وارد سایت شوید یا ثبت نام نمایید

x
soap2day